Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Grand av Malin Björklund

Om en liten stund drar jag till min nya redovisningskonsult. Har haft samma i tio år men nu när jag blivit AB så fick jag lov att byta. Min nya ligger 10 minuter hemifrån vilket så klart är smidigt.

Efter det drar jag på shoppingrunda. Skall försöka hitta fina icke-levande växter till EnterCard, ett mission som inte är helt enkelt.

Fick nys om det här fina tyget i design av Malin Björklund för Ljungbergs textil. Grand heter det och är som en akvarell. Och har man gått konstskola och fått prova att måla med akvarell då uppskattar man mönstret ännu mer, akvarell är svårt:)