Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Ge mig semester!

Kl 10.00 i dag hade vi överlämningssamtal på lilla M:s dagis. Nya skolfröken kom dit för att träffa dagisfröken och oss tillsammans. Min fina lilla M satt där lite blyg, rak i ryggen och svarade på frågor. Hon ser mycket fram emot att börja skolan, det märks. När nya fröken frågade om det skulle bli sorgligt att sluta dagis tittade hon snabbt på gamla fröken och sedan blev hon tyst. 6-åringar har en massa empati, säg inget annat. Hon vill aldrig göra någon ledsen, hon är den som jämkar och ser till att alla mår bra alltid. Med en klapp, en kram, en puss eller något fint ord. Gulle!

Jag drog direkt in till stan efter samtalet och landade, efter några inköp, hos EnterCard. Strök och satte upp gardiner, mätte för en matta samt för ännu fler gardiner i ett annat mötesrum.

Efter det en sväng på stan för att kolla in kuddar till min kund jag skall till i morgon. Det blir en lång dag i morgon, denna sista före semestern. Kl 07.00 skall jag vara hos en kund på Lidingö. Åker före köerna, lika bra det. Efter det skall jag shoppa lite kuddar etc till en annan kund som jag skall hem till efter lunch. Lika bra att köra hårt ända in i det sista.

Det enda jag riktigt känner för just nu är typ detta:

Bilder här.