Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Avslutning och tårar

Skolavslutning. Kunde inte hålla mig, var tvungen att gråta en skvätt. För att allt är så vackert, för att alla är så glada, för att man minns att man själv var så där liten en gång och att man inte är det nu. Stor tjej, börjar trean till hösten. Min lilla bebbe, inte längre en bebbe men alltid min bebbe. Vi bjöds på sommarsånger, tal, orkesterspel och sommarbakelser.

Och för att hon riktigt skulle känna att hon slutade skolan i dag slapp hon vara kvar, hon fick istället följa med mig på jobbet. Som i dag bestod i att shoppa konstgjorda växter till EnterCard. Och hon hjälpte mig med bravur. Bärhjälp och sällskap, perfekt i dag kände jag. Lunchade på sushi-buffé, något hon älskar. Både sushi som är hennes favoritmat och buffé, ät hur mycket du vill utan att extra kostnad tillkommer (jorå, hon har mina Småländska gener).

Sedan hem och hämta lillskrutt, fixa mat och sedan allt som hör en vardagsonsdag till.

Blir mycket early läggning i kväll då gårdagen var tvärtom. Kom i säng vid 03.00 efter en mycket trevlig middag med Bella på EnterCard och hennes fru.