Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Ipad Gramophone

Nä, man får passa sig med att klämma in så mycket en helg som vi gjort denna. Mycket skall hinnas med innan semestern och det märks på tempot även på helgerna. den här helgen har jag inte ens haft en hel timme emellan aktiviteterna utan faktiskt rusat alldeles för fort. De helger man gör så, och inte tar sig tid att njuta med familjen, blir inte bra. För att inte tala om hur måndagen efter blir. Kaos.

I fredags hade vi middagsgäster. Mannen var sen hem vilket innebar ganska mycket förberedelsejobb för mig… Men en skön kväll blev det i goda vänners lag.

I går var det upp med tuppen, morgonpromma till bageriet, frulle, hänga på låset i köpcentrumet för att köpa tejp och sidenband (återkommer till varför), landa hemma i 30 minuter sedan till vännerna F på lunch, hem efter det och piffa till sig, in i bilen, åka till visninghuset vid Arlanda för att fixa upp två speglar som ramlat ned (med tejp och sidenband), sedan till Mannens sommarfest hela familjen, var där till 22.30 ca, jag körde hem, sedan besök här hemma på altanen av vännen M, terassvärmare och två flaskor vin. Behöver jag säga att jag somnade ovaggad i går.

I dag var det morgonpromme, DN-frulle, följa lilla M till dagiskalas, stora M:s lekkompis här, lunch till dem, på med klänning, gå på familjen M:s lilla V:s 7-årskalas, hämta lilla M mitt i kalaset, sedan hem, byta om, bege mig till en lägenhet för att ge inredningstips åt en vän, hem, äta middag, bada barn, blogga. Ge. Mig. Min. Säng.

Känner ni att glaset fortfarande är halvtomt… Ett moln framför solen… Grus i dojjan. Sorry. Skall gaska upp mig. Till jul;)

Jag funderar starkt på att gå och lägga mig för natten. Klockan är 21.15. Seriöst, hur trött kan man vara?

Fin! Hittade den här.