Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Ugglekudde

Något bättre i dag. Men hostan har tagit över. Får nog lida av den ett litet tag är jag rädd. Bara kroppen orkar åka till Nice. Och helst jobba lite innan…

Ni vet att jag har en fabless för ugglor. Tänkte kanske lägga den lite på hyllan nu när det är så överhypat, för att ta fram den när ugglehysterin lagt sig. För det är ju inte lika roligt att ha en samling när det är så lätt att få tag på objekt. En del av grejen att ha en samling är ju att det skall vara lite trixigt att få tag på den.

I alla fall, hittade en jättefin ugglekudde på Åhléns häromdagen. Köpte den inte.