Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Influensa tyvärr…

Influensa. I slutet av maj, är det möjligt? Trodde att man var homesafe nu gällande sådant. Men icke. I går vaknade jag av sprängande huvud och ledvärk, snor och hosta. Och så lite feber på det. Så ni kan ju tänka er att vår gårdag inte är så mycket att rapportera om. Söta familjen hade planerat att vi skulle åka och bowla på morsdag men icke. Det blev sängen för mig och hemma för resten. Förutom stora M som stack i väg till en kompis nästan hela dagen så henne såg jag inte röken av.

I dag får jag kurera mig ensam här hemma. Blir mycket sova och dricka och snyta. Blir nog bättre snart, känns så. Måste bli bättre för på torsdag drar ju tjejgänget till Nice på långweekend!

Fin bild med fina Stringhyllan. Smart och snygg bokstavsuppmärkning! Bilden hittade jag här.