Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Gamla skolplanscher

Alltså ibland stöter man på oväntade saker i vardagen. Stora M:s skola hade sin dag i dag, dvs en massa uppträdanden, fika och utställningar. Kände mig väl inte überpigg med hosta och seghet men ville ändå såklart kolla. Så väl kollat på uppträdandet så gick vi in i skolan. I ett av rummen hängde en massa gamla fina skolplanscher i en ställning. Jag förstod inte först vad det var? 20 kr stod det på en lapp. Vadå? Var de till salu? Skämtar någon? 20 spänn!

Kände hur det vattnades i min mun. Här i skolan finns en skatt. De renoverar nämligen en gammal del och gjorde sig av med 50-talsmaterial. Tyvärr lite utplockat när jag kom (hade kommit tidigare om jag vetat;) Men jag fick med mig tre godbitar hem och är sjukt nöjd. Två av dem sitter nu ovanför våra sängar.

Lucky me:)