Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Fotografering på Expressen i dag

I dag har jag varit på Expressen och uppdaterat min bild-byline. Bilden som ligger på mitt blogghuvud är från 2009 och inte så aktuell. Så jag träffade fotograf-Ylwa som tog en massa bilder varav jag fick välja ut två jag gillade. Kul!

Passade även på att träffa Susanne på Leva & Bo, hon är en härlig tjej som skriver för Leva & Bo-magasinet. Gillar henne skarpt. Vi sågs i matsalen som ligger i DN-skrapan. Den är nyligen renoverad och jag tyckte väldigt mycket om barpallarna som vi sitter på. De är från NC Nordic care och heter Plockepinn. Cool färg ju!

Efter de mötena hade jag bokat tid hos en hudläkare. Har en leverfläck som stökar, kliar och ömmar. Är man lite lätt hypokondrisk som jag är det lika bra att kolla upp. Så nu har de gått igenom alla mina prickar och han kom fram till att det inte var någon fara. Så. Himlarns. Skönt. Men den som kliar skall jag ändå ta bort. Nästa vecka ligger jag under skalpellen.

I kväll blir det middag och vin med vännen M. Vi skall till Miss Voon, aldrig varit där, skall bli gott:)