Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Visningshuset klart!

I dag susade jag ut till huset för att ta emot Susanne och Ylva från Expressens Leva & Bo. De kom för att göra en artikel om mig och visningshuset. Det var ett mycket trevligt möte med många glada skratt. Vi gjorde även ett rörligt inslag, alltså en intervju som filmades, jättekul:) De gjorde inlägg på Facebook också. Gillar man ju.

Innan vi var klara där var jag tvungen att rusa, trycka plattan i mattan så att säga. Stora M skulle nämligen på discokalas kl 17 (shit vad tidigt) och det skulle väl ha gått bra. OM det inte vore för att vi glömt köpa present. Mannen visste inte ens att det var kalas, hade glömt att berätta det då det varit lite mycket den sista tiden. Så vad göra? Jo: köra as-kalas-snabbt hem, be till högre makter om så lite bilköer som möjligt, hämta båda barnen, Stora M får byta om till discokläder, in i bilen med båda kidsen, köra (mer försiktigt) till köpcentrumet, stimma igenom, hitta present, köra stora M till kalaset, köra hem, öppna vinet, sitta ned…

I morgon skall jag stå i visningshuset och prata inredning med presumtiva köpare. Så det är ju bara torsdag kan man säga… Bjuckar på bilder från huset.

Fotografen Ylva i högsta hugg.

Reportern Susanne, mycket glad och trevlig människa: