Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Visningen gick bra!

Så skönt att allt är klart! Och allt gick bra:) Alla var nöjda och glada med resultatet, både Hjältevadshus och de som kom och tittade. När man har lagt så mycket hjärta och själ i ett projekt hoppas man ju att både beställare och köpare förstår ens tolkning. Huset blev så som jag tänkt och jag är lättad över att det är färdigt och jag lovar att jag inte skall skruva ihop en enda möbel på någon vecka nu;)

Mikael från Hjältevadshus och trädgårdsarkitekten:

 

Gjorde en kul grej i hallen. Satte upp fem klockor och drog ut dymo-text under dem med storstäder, metropoler i världen. Det var New York, London, Peking, Stockholm och… Hjältevad:) Orten i Småland där husen produceras. Det var uppskattat:)

Ser även fram mot artikeln i Leva & Bo-tidningen. Återkommer om när den kommer i tryck.

Helgen, det lilla som blev kvar har varit lugn och skön. I går kväll hade vi vänner här på middag. Morgonpromme i morse och sedan eftermiddagsfika hos familjen B. Köttbullar till söndagsmiddag och soffhäng efter det. Trött som en mört. Men glad och med skön känsla i magen.