Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Jätteknappar

Mer över ytan i dag. Och tur är väl det, har ju en kalasvecka coming up. Både stora och lilla M fyller år, dagarna efter varandra, men med tre års mellanrum såklart. Det var väldigt nära att de fick samma födelsedatum, skiljer bara ynka 2 timmar och 8 minuter.

Så i morgon, den 1 maj, kommer släkt och vänner på 9 och 6-årskalas. Har en del att stå i kring det kan man säga. Men jag tar det med ro. Det kommer ändå bli så stökigt här efter kalaset att det inte är någon idé att städa innan. Några kakor och bullar skall jag fixa ihop i alla fall tänkte jag. Och slå in paket. Wojne.

I kväll firar vi Valborsmässoafton med Älvsjös vänner hemma hos familjen J. Skall bli mysigt att hänga med polarna en kväll.

Minns ni gavlarna jag tillverkade? Kolla in hur de blev i sovrummet. Och knapparna ovanför, som är en nyhet från Ikea, föll jag för så fort jag såg dem i pressutskicket.