Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Husräddarna i går

Står här i köket och äter frukost i mina snickarbrallor. I dag är det kroppsarbete i visningshuset igen. I dag skall allt som jag och Malin inhandlade i går placeras ut och fixas med. Superduperkul jobb verkligen! När allt är utplacerat, struket och klart går jag runt med penna och papper och skriver upp vad som saknas, kollar upp budgeten (hur mycket kan jag handla?) och drar återigen till någon butik. OM jag hinner i dag skall jag till Granit och köpa råa lådor som jag skall använda som vägghyllor. Annars får det bli en del av morgondagens projekt.

Här kommer några bilder från gårdagens Husräddarna. Familjen Nöjds hus i Täby:)