Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Bokvikarkonst

Som att ha blivit körd i en betongtumlare. Så mår jag i dag. Förra veckan tog musten ur mig och jag måste re-boota. Det gör jag på hemmakontoret i dag. Och även om jag känner mig som en urvriden trasa så är det saker som måste göras. Och jag känner att det är lika bra att ge sig på dem direkt.

Jag blev så nyfiken på det där med att bokvikarkonst och var tvungen att prova. Det var faktiskt väldigt enkelt, dock något tidskrävande. Men det blev en mycket fin effekt i hyllan. Jag fick god hjälp av stora M som ju älskar att pyssla. Boken köpte jag på Erikshjälpen för en femma.