Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Arla morgon

Här står jag i köket och äter frukost. Alla sover och det  är bara köksklockans tickande som hörs. Jag är uppe med tuppen och kickar igång den här galna veckan. Jag har pressat in så mycket dessa fem dagar att jag blir helt skakis bara av att tänka på det. Så jag tror jag struntar i det och bara kör.

Det största som händer är att visningshuset skall vara färdiginrett och det är ju inte gjort i e handvändning. Det skall till både Ikeabesök och flertalet andra butiker. Och det går inte att lulla runt, fram och upp gäller hela veckan. Som tur är får jag lite hjälp av vännen och före detta kollegan Malin.

Men innan jag skall tänka på visningshus skall jag och snickar-Jocke till EnterCard och hänga upp fler tavlor. Maj Gadd.