Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Tidig inspelning i morgon

I dag var det min dag med lilla M. Hon är ju ungefär lika rastlös som jag så att bara sitta hemma en hel dag funkar inte så bra. Bestämde oss för att ta en dag på lekland. Eller i alla fall tre timmar, ungefär så mycket man orkar med. Hon supernöjd och jag med en latte. Hon är ju så stor nu så hon inte behöver omedelbar passning utan klarar sig helst själv. Hon hade med sig ett par kompisar ur gänget och de lekte så svetten lackade i pannorna.

Sedan hem och hämta tre 8-åringar, stora M, P och H. Vi bestämde i början av veckan att de skulle med hem hit och fredagsmysa samt öva på sin dans som de skall uppvisa nästa vecka i skolan. Just nu, efter obligatoriska tacos, sitter de och kollar på gamla videofilmer från när de var små och lussade på dagis. de här brudarna har hängt ihop sedan de var 2,5 år och känner varandra väldigt väl. Man hoppas ju att de kan hänga ihop hela livet:)

I morgon skall jag gå upp kl 05.00 och åka till inspelningsplats. 05.45 kommer taxin och hämtar upp mig och då skall jag inte bara ha förberett allt jag skall ha med mig utan även sminka och fixa mig för en hel dags inspelning. Hua. Räknar med att jag kommer vara som en urvriden trasa i morgon kväll när jag släpar mig hemåt.

Visst är de fina, de nya tapeterna från Mr Perswall. Nostalgic heter de och har hämtat inspiration från 1900-1930, 1940-1960 samt 1970-1990.

Bilder här.