Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Shoppingkoma

Vad jag har shoppat i dag. Jisses. Armar långa som på en schimpans. Svettigt med kappa, pälskrage, kavaj, t-shirt och mössa. Men kul:) Var på Weibulls och köpte 8 fina korgar. Sedan till Mio för att handla låtsasblommor, urnor och kuddar. Det blev så mycket saker att jag fick beställa ett bud, helt omöjligt att få med sig allt.

Så här uttråkad kan man se ut när man sitter på Mio och inväntar budet:

Drog i mig lite lunch innan jag stannade till på Granit och Clas Olsson på väg tillbaka till Entercards kontor. Bråkade med DHL. De hade lovat och svurit att alla stolarna skulle komma med leverans i dag. Döm av min förvåning när jag får ett sms som säger att de inte kunnat leverera! Ringde upp dem direkt och undrade vad som hänt. Då säger de att lastbilen inte kunde stanna, det var upptaget på lastplatsen. Men vad f! Då får de väl komma tillbaka igen! Nä, då kommer de inte förrän i morgon. Jag hade lovat min kund, Entercard, att allt skulle vara klart i dag. Där står jag med skägget i brevlådan. Så. Jäkla. Arg! Inga fina ord som passerad genom telefonen. Och ingen på DHL försökte att blidka mig, bara konstatera. Nä fy för DHL, så dåligt.

Men jag gjorde färdigt så mycket jag kunde. Många av medarbetarna tittade förbi och uttryckte sin glädje över caféet:) Förhoppningsvis kommer de kunna använda det från och med i morgon. Jag kommer komplettera med skyltar och blommor på borden under nästa vecka.