Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Samlar ju på ugglor…

Alltså. Jag är ingen samlare. Förutom de där luktsudddi-samlingarna man hade som liten (inget unikt, alla tjejer hade på 80-talet) så har jag inte samlat så värst mycket. Men jag har fallit i vuxen ålder. För ugglor. Tyvärr (för att vara pretto) har ju ugglorna blivit inne och poppis för tillfället och man ser dem lite för mycket överallt. Men jag tror att min passion för dessa kloka djur kommer överleva trenden och att mina dammiga gamla ugglor återigen kommer bli lustigt sneglade på där på hyllan:) Men det är inte bara i inredningen de smyger sig in…