Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Organisk teknik

Sitter här i mörkret och äter gröt. Tittar ut och allt är grått. Näsan rinner och jag hostar. Man undrar: vad är det här? Man känner: om det inte blir vår snart så ger jag upp. Man vet: det blir snart vår men ändå misströstar man.

Strax skall jag lämna stora M som har sovmorgon i dag. Själv skall jag till en kund i söderort på en morgonkonsultation. Efter det måste jag till K-rauta och köpa mer marmorfolie til borden i Pariscaféet. Beroende på matthetskänslan efter det så bestämmer jag om jag pallar åka in till stan och fixa med caféet eller om jag tar en eftermiddag på kontoret. Annars blir det caféfix i morgon.

Trä är ju vackert. Och att kombinera trä med teknik är ju så himla skön kontrast. Här bilder från Marie Claire Maison.