Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Ombyte förnöjer

Det är just kontrasterna som gör mitt arbete så bra. I går sprang jag mellan jobben, svettades och kämpade. I dag, lugn tyst kontorsdag för mig själv. Tror att det är anledningen till att jag hållit på så länge med detta, just att ingen dag är den andra lik. Jag är inte personen som klarar monotona arbetsdagar, jag ruttnar inifrån (jag vet att det är så för har haft monotona arbeten förut). Har en rastlös själ som behöver ständig stimulans.

I dag blir det att jobba med tv-projektet, många uppgifter som skall in till produktionsbolaget. Bara att sätta igång, med en glad och munter sång:)

Just love this. En superfin bricka från Ferm Living, så fint mönster och fina dova färger.