Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Helt slut

I går när jag kom hem efter 12 timmars jobb så var jag inte så trött. Kände mig ganska alert faktiskt. I dag. Hua. I dag känner jag mig helt slut, bränd och färdig. Tog mig ändå ut på morgonpromme (det nybakade brödet lockade mig). Men efter frukost crashade jag i säng, låg är och tokfrös i en timme. Somnade och vaknade om vartannat, tänkte att nu blir jag sjuk, flunsan kommer som ett brev på posten.

Men. Tog mig i kragen, känns inte som en superkul morsa som jobbar hela lördagen och ligger i sängen hela söndagen… Nähä, på med underställ och ner till sjön för att åka skridskor. Inte jag, jag ratar allt vad vintersport heter, men Mannen och kidsen. Varm choklad och kanelbullar till fika med stelfrusna fingrar och tår. Vintern är INTE min årstid.

Nu efter middagen är man återigen slagen. Bara basta och bada barn sedan soffan. Och semla:) Första i år, skall bli göttigt.

I morgon blir jag hämtad 07.20 för ytterligare tv-inspelningar. Så förmiddagen framför kameran och eftermiddagen hos Entercard. Skall fixa dem ett Paris-café, så kul!

Känns som aprikos/ hallonrött/mörkrosa kommer bli vårens heta färg. Ni såg Lisa Bengtssons nya färgställningar. Här är det Tine K:

Bild från Tine K Home.