Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Hektisk dag

Har haft en himla rolig dag, dock både fysiskt och psykiskt utmanande. 07.20 kom ljud-Nathan och hämtade upp mig, vi skulle norr om stan för tv-inspelning. Träffade en mycket trevlig familj som jag hoppas vi skall hjälpa. Körde inspelning mellan 08.30 och 11. Sedan tjoff in i en taxi för färd till stan och Entercard. Hann slänga i mig en fralla till lunch innan jag mötte upp en montör som skall montera skenor i några av mötesrummen.

När hon var klar kom min snickar-Jocke. Han skulle hjälpa mig montera upp en massa saker i det nya Paris-caféet jag håller på att inreda. Vi höll på att montera bord, sätta upp speglar, montera fåtöljer hela eftermiddagen fram till 17-tiden då allt var klart och vi kunde åka därifrån. Har hunnit halvvägs med inredningen av caféet. Saknar stolar, blommor, skyltar etc. Återkommer med efterbilder.

I morgon har jag välbehövlig kontorsdag, skall ge mig på att detaljplanera mitt sista avsnitt. Inredningsdagarna ligger i vecka 11 och det är en hel massa som skall planeras och beställas innan dess. God kväll!