Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Boudoir i nya färger

Lilla M:s förskola har stängt i dagarna två och hon ligger just nu och myser framför morgonbolibompa. Hon brukar inte se fram emot att vara hemma från dagis men just de här dagarna har hon pratat ganska mycket om. Det är klart att de små liven också är vintertrötta och behöver vila. Mannen och jag delar på det, han är hemma i dag och jag i morgon.

Min dag kommer, i alla fall halvtidsvis, fördrivas i diverse inredningsbutiker här i söderort. Sådant är mitt jobb:) I går kväll Ikea, i dag Mio.

Ni som följt min blogg vet att jag vurmar för Lisa Bengtsson. Har gjort det allra sedan hennes första mönster för flera år sedan. Nu kommer hennes mönster Boudoir i nya vårlika färger som aprikos och pastell, finemangfina om du frågar mig:)

Pressbilder från Lisa Bengtsson.