Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Fejkad dörr

En skönt långsam lördag har vi haft i dag. Lilla M sov ju hon vännen M och i dag var stora dagen D som de har väntat på sedan i april: Dinosaurieshow i Globen. Medan de var på den med M:S mamma och morfar passade vi tre på att ha lite egentid med varandra, något som stora M njöt av i fulla drag. Ingen som avbröt, gnällde, tog allas uppmärksamhet som drama queen (lilla M i ett nötskal;) bara mamma och pappas uppmärksamhet.

Vi åkte och shoppade, fikade och strosade. Efter det, hämta lilla M som var eld och lågor efter showen. Den hade varit jättebra, lite läskig kanske men mycket bra.

Fika hos familjen F och sedan hem och chilla. Hemmagjorda hamburgare, coleslaw och pommes. Kidsen åt som de aldrig ätit! Hungriga som vargar, underbart! Nu fixar Mannen kaffe och jag längtar till soffan. Trött efter inspelningsveckan, det tar verkligen musten ur en.

Fin fototapet från Mr Perswall.