Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Brunch och tiden ur led

Jisses vad mätt jag är. Magen står i fyra hörn. Har just kommit hem efter brunch på Sundby gård mellan Huddinge och Haninge.. Fina svärmor fick det i present när hon fyllde år och hela la familia var med. och gött var det. Men nu. Hua så mätt man är. Det mest skrämmande är väl att man är hungrig igen om några timmar.

Annars inget nytt att rapportera. Jo tiden då. Jag har ingen koll på det där med hur man reagerar på tidsomställningar, kanske för att jag inte reagerar alls på det. Eller för att min analytiska förmåga är så dålig att jag inte ens reflekterar över det.

I morgon måndag. Men en inte helt vanlig sådan. Stora M har sportlov och vi bestämde att måndagen skulle vara hemmamåndag. Så sovmorgon för henne och lite lugnare för mig. Och så har jag lovat sushi till lunch.

Det här måste jag testa i något projekt. Snyggt med stora tavlor. Hittad här.