Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Pumpor inköpta

Står här med två meters disk. Shit vad tråkigt det är. Men jag tar det i min takt. Mannen jobbar sent i dag, stora M hade med sig vännen P hem efter fritids så det har varit fulla ös här hemma.

Nu har hon gått hem och kidsen varvar ner i soffan. Jag varvar ner framför datorn. Snart skall de i säng och jag skall unna mig en latte.

Dagens möten gick bra tycker jag. Det första mötet, hos Entercard, kändes bra. När jag är där kommer det fram medarbetare och tackar och säger att de trivs så bra i de nya lokalerna, det är ju så himla härligt! Direkt feedback, underbart!

Det andra mötet var med en deltagare i tv-programmet. Också ett nyttigt möte där många bra och vettiga saker lyftes.

Efter mötet hann jag pipa in på BR och köpa presenter till helgens kalas som stora M skall på. Dubbelkalas, dubbelpresenter. Och jag som har så himla dålig presentfantasi. Suck… Men jag hittade pyssel, experiment på låda så det fick det bli.

I morgon, möte på produktionsbolaget och sedan på kvällen, gräva pumpa samt ge oss ut i grannskapet på bus eller godis:)

Bild här.