Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Lång dag strax över

Oj oj oj. Trött är bara förnamnet. Men vilken dag vi har haft, vilken produktivitet! Har rivit av en massa scener. I ömsom sol och ömsom regn. Kallt är det, i morse var det nollgradigt när vi satte oss i bilarna och körde våra dryga 45 minuter från hotellet till inspelningsplatsen. Med bilen fullpackad av inredningsattiraljer styrde vi kosan rätt in i skogen.

Nu är man rätt nöjd efter middag och ett par öl med teamet. Faktiskt har jag lite sovmorgon i morgon så kanske kan man ta frukost vid 8-snåret:) Inte illa! Nya inspelningar hägrar och då blir det jobbarbyxor på och pensel i högsta hugg. Men nu: god natt.

Bild här.