Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Hemma och fredag

Att göra tv är något av det roligaste som finns! Har haft tre och en halv urkämpiga och fantastiska dagar i Norrland med teamet. Vi har både skrattat och blivit förbannade (mest skrattat, jättemycket). Allt har gått mycket bra och jag känner mig nöjd så här långt.

Men nu är jag hemma och ordningen är återställd. Morgonpromme, havregrynsgröt och te. I dag skall inga stora beslut tas, känner mig rätt mörbultad i skallen. Kör i gång så sakta med planering av mina andra tv-projekt.