Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Gårdagen gick i ett

Oj då, det blev visst radioskugga här på bloggen i går. Hade inte en tanke (eller jo kanske en liten där på eftermiddagen) på att blogga. Dagen gick verkligen i ett. Vaknade, morgonpromenad förbi lokala bagarinnan, frukost, färd till köpcentrumet för att köpa födelsedagskalaspresent till lilla B, fixa mig och barnen, åka till lilla B:s kalas, hem, städa toaletten, vännerna familjen F kommer på hämtmat och vin, familjen F går hem och jag stupar i säng. Så lite tid för bloggande.

I dag är det betydligt lugnare. På sin höjd tar vi en bio. Mycket sen frulle i dag, klockan är 11 och äggen kokar för fullt. Morgonpromenaden är avklarad (även om den satt långt inne i dag hua). Strax: DN-frukost.

Kolla in alla bilder på Veidekkes visningshuset i Lilla Sköndal. Det här är det huset jag inredde:)