Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Vaknar i Venedig

I dag var jag uppe med tuppen. Vännen M som jobbar här om dagarna har späckat schema och jag vill inte spilla någon tid jag heller. Så nu är frukosten intagen och jag skall strax ta på mig promenadskorna och ge mig ut i Venedigs gränder. Bäst att jag tar en karta i receptionen för den kommer behövas. Jag som har noll lokalsinne (nästan minus faktiskt) kommer gå vilse. Men att gå vilse är att hitta nya vägar.

Dagen kommer avnjutas gående, sittandes på café och läsa bok, kanske solandes på hotellets takterass. Bästa att passa på för i morgon skall det regna.

By the way, här är takterassen och vännen M

Och utsikten från terassen

Gondoliärerna i sina karaktäristiska randiga tröjor och stråhatt

Bron Rialto, som Uffe så härligt sjunger om

M&M

Markusplatsen i natten