Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Tandläkaren och Venedig

Om en timme ca sitter jag i tandläkarstolen och ber om att jag inte har några hål. Det kan dock vara så att det bara är tandhygenisten den här gången, lite oklart. Och som den ögontjänare jag nu är så använde jag tandtråd i går kväll (som om nu det skulle hjälpa).

Resten av dagen spenderas med inredningsförslag. Har en hel del att klura på med mina tv-projekt.

Och platsen den här veckan för att klura på inredningsförlag är inte fy skam för på onsdag morgon tar jag flyget till Venedig! Jag skall hälsa på en kompis där, det är ju extra kul då jag aldrig varit där förut. Och just i dag, när man sitter och tittar ut på regn och rusk så känns ju 33 grader och sol ganska lockande. Lovley:)

Men som sagt först tandläkaren..

Bild härifrån.