Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Köttbullssöndag

Köttbullar och potatismos står på menyn i kväll. Och 1-2-3 gurka. Det är barndom det. Älskade mammas inlagda gurka, antagligen för att huvudingrediensen är socker. Mina barn tycker inte om det alls, förvånande. De vet nog inte att det är socker i;)

I dag har vi haft en lugn dag. Skönt med lugna helger emellanåt. Man behöver det, komma ned i varv och bara vara. Hänga.  Förutom en lättare städning och fika hos vännerna familjen M så har vi bara just hängt. Nu skall jag strax brassa igång stekpannan och steka på 50 köttbullar som nyss blivit rullade. Gött med söndagsmiddag.

Kolla in, snyggt när dörren har samma färg som väggen. Eller väggen som dörren? Bild hittad hos Emma.