Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Fina kort från Ikea

Att ta bort tandsten skulle kunna vara en tortyrform. Sannerligen. Jag har aldrig borrat så jag har inte det att jämföra med. Men när de drar med den där kroken så att tänderna nästan följer med. Eller kör med slipen så det kommer sådana där ilningar i tänderna och tandköttet skriker: ”låt mig vara!” Fy bubblan. Och dyrt är det också att bli torterad. Nästan 600 spänn. Men jag måste säga att det känns fräscht. Efteråt. Ett år till nästa drabbning.

Annars har det varit inredningsförslag för hela slanten (den som var kvar efter att ha gått till tandläkaren mitt på dagen).

I kväll blev det Trattkantarellsoppa. Fina svärmor plockar och förser oss med redan rensad svamp, bortskämda är vi minsann. Det var höstligt gott, passade bra med dagens stormiga väder. Kidsen åt grillad kyckling, har inte riktigt kommit till svampsoppestadiet. Nu är Mannen och tränar, kidsen ligger i sina sängar och jag får någon timme till jobb.

I morgon blir det möte på stan och sedan lite inköp efter det. Bland annat en ny bok till resan:)

Föll för dessa konstkort från Ikea. Jag köpte dem och satte dem på väggen i barnrummet jag inredde åt Veidekke Bostad för ett par veckor sedan.