Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Det regnar i Venedig

Har just fått frukost i magen, tog lite sovmorgon i dag när det ändå regnar. Tur att jag tog vara på gårdagen. I dag skall jag ta båten över till Lido och möta upp vännen M. Vi skall äta på en restaurang vi blivit rekommenderade från några olika personer. Hoppet om att de skall klarna och att baddräkten följer med til Lido svalnar. Det ser ut att regna hela dagen och hela kvällen. Som en förbannelse ju. Likadant i Cannes, regn, regn, regn. En av kyparna berättade för oss att det inte regnat på 3 månader i Venedig. 3 månader! Så regnar det just när jag är här. Jag måste ha dålig väderinverkan.

I går kväll åt jag en berömd Italiensk pizza och det var jättegott så klart. Efter det tog vi hissen upp på takterassen av anrika Hotell Danieli, ett av Venedigs absolut finaste hotell. Stunning wiew. Sedan blev det ett glas Prosecco på vårt hotells uteservering. Regnet jagade in oss och det var väl i och för sig bra för vi behövde sova.

Strax beger jag mig ut i regnet och hittar något mysigt café på vilket jag kan dricka cappichino och läsa mina bok som är så bra. En mycket fascinerande berättelse om Apples uppkomst.