Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Stadsparken och minigolf

Vi tackar för uppehållsvädret i dag. Det innebar att vi kunde åka till den utlovade Stadsparken. Stadsparken ligger i Jönköping och har gamla anor. Där har man varit som barn och ung, inte mycket har förändrats.

Förutom den gigantiska lekparken som vi hört en del om. Och den var rolig, i alla fall för barnen såklart. Men sedan fick vi också lite kul, jag och Mannen, för vi spelade minigolf. Stora M är verkligen superpeppad och koncentrerad (och arg när hon missar) medan lilla M orkar med ungefär hälften av banorna innan hon tappade intresset. Men vi kämpade på och fixade alla 18 banorna. Efter det glass och utkikspunkten där man har vy över Jönköping. Då kom regnet.

Så vi åkte hemåt. Förbi min lilla farmors äldreboende. Vi hälsar alltid på henne när vi är här och idag var inget undantag. Fina lilla farmor som snart blir 90 år.

Men nu sitter alla och glor på OS, simning och annat trist. Jag siktar in mig på att läsa för och söva lilla M. I morgon går färden vidare till Skövde och Skara Sommarland.