Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Skara Sommarland

Åtta och en halv timme, så länge var vi på Skara Sommarland i dag. Jisses, galet. Men jag skall säga att det var precis att vi hann med det vi ville, och då badade vi inte ens. Anledningen till det: 17 grader i luften. Synd. Det här skall föreställa juli, mitt i sommaren och man kan inte ens bada på ett utomhusbad. Skäms vädret. När vi just köpt våra entrébiljetter öppnar sig himlen och värsta syndafloden kom. Vi hade bara packat regnkläder till kidsen (såklart) så jag och Mannen fick köpa oss varsin urläcker regnponcho i klarblått:)

Det var växlande väder, minsann. Ömsom sol och ömsom skyfall. Men ändå mest uppehåll dock kalla vindar. Önskade mig min fleece vid flertalet tillfällen, tog som tur var är i alla fall gympadojjorna istället för sandaler. Kidsen brydde sig inte nämnvärt om regnet, de sprang mellan attraktionerna och var lyckliga över slush och sockervadd.

På hemvägen stannade vi i Skövde centrum och käkade thaimat, som står sig i bjärt kontrast mot den skräpmat vi trycker i oss på semestern. Nu hänger vi på rummet och ingen av oss lär vara särskilt svårsövda efter mer än en hel arbetsdag på nöjespark.