Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Pyjamasparty

Dagen har gått i sällskapets tecken. Först vännerna familjen F här på fika strax efter lunch. Efter det promenad till affären för middagsinköp, på med grillen och så knackade familjen S på dörren. Dem känner vi sedan några år tillbaka från stora M:s dagis och nu klass. Har suttit och surrat på altanen ändå tills nu. De lämnade kvar sina söta tvillingar här och hela bunten 8-åringar sover i stora M:s rum. Lycka. Får se om jag tycker samma lycka i morgon bitti, sov länge tjejer! Kämpa!

BIlder här.