Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Nu: Skövde

Ligger i min hotellsäng (som jag för övrigt skall dela med lilla M) och käkar snarr (massa smågodis i olika färger och former). Fick tips om att det skulle ligga en godisfabrik på vår väg från Jönköping till Skövde. Det kunde vi inte ignorera. Efter några felskär så hittade vi till slut. En blygsam byggnad, blygsamt skyltat men inuti, varje barns (och sockerberoende vuxna) dröm. Så mycket smågodis, alltså SÅ mycket. Och gott och färskt.

 

Hade hoppats på en massa loppisar längs vägen men där gick vi bet. Inte en enda loppis. Trist. Så gick det ganska snabbt att komma fram till Skövde. Lunch i centrum, lite shopping och sedan åkte vi till vårt hotell, Billingehus, uppe på berget. Med vidunderlig utsikt över Västgötaslätten.

Inte ett jättekul hotell, känns som det hade sina storhetsdagar på 70-talet faktiskt. Kanske var även kocken en kvarleva från dess för maten var inte så god. Framför allt väldigt tråkig. Men hey, ingen nöd på oss. Det finns lekrum. Glada barn, glada föräldrar.

Nu som sagt häng på rummet. Stora M och Mannen kollar OS, gymnastik. Lilla M spelar Ipad och jag bloggar. Strax dusch för kidsen och sedan rulla ned och sova.  I morgon är det early-bird, då skall vi till Läckö slott och gå på skattjakt.