Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Landet och Springsteen

Vaknar på landet. Hos syrran. Här är det böljande fält, kossor och hästar. Väldigt exotiskt för våra asfaltsbarn. Resan hit i går gick bra och när vi kom hoppade kidsen direkt från bilen ner i poolen. Klarblå himmel och solstolar, härligt det.

Men i dag är det fredag och konsertdags. Jag och Mannen rullar över till Göteborg i eftermiddag för att gå på Bruce Springsteen. Barnen stannar hos mormor och morfar. Har hört så mycket bra om konsert och ser verkligen fram emot den. Dock blir det Göteborg tur och retur för hotellen var antingen slut eller hutlöst dyra. Det är väl bra ändå, för då vaknar vi upp hos kidsen.

Men nu frukost sedan poolhäng, ha en skön fredag!

Bild här.