Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Klorfyllda bad

Man blir inte direkt happy, happy av det här vädret. Man har till och med resignerat till att tycka det är okej bara det inte regnar. Dagens plan var ju att bada på Gustavsviks utomhusbad och eftersom det inte regnade så skred vi till verket. Is. Kallt. Tur att ungarna inte bryr sig. Själv gick jag runt med tjocktröja och huttrade vid bassängkanten. Vid 15-tiden gav vi upp, då var jag hyfsat trött på att se på badande barn. Barnen ville så klart inte gå hem, blåfrusna läppar till trots.

Men vi drog tillbaka in till stan. Kaffetarmen sög (ja, jag har blivit en kaffetant efter 37 trotsande år. Mycket mjölk och ännu mer socker) så vi hamnade på ett mysigt café på en innergård. Satt där en god timme innan vi gick tillbaka till hotellrummet och duschade bort kloret.

Ut på stan efter ett glas rosé på rummet. Hade siktat in oss på en thairestaurang, kom dit: stängt. Nästa restaurang (vi googlade friskt); stängt. Så vi gick, från den ena stängda restaurangen till den andra. Modstulna irrade vi runt, hungriga barn, trötta ben. Hittade till slut en snabbthai som fick duga. Allt hade dugt just då. Så. Vi blev mätta. Och hyfsat belåtna. Och snabbt gick det, utan vidare njutning. Men det gav oss mer tid att spela kort och umgås på rummet.

Nu har vännerna gått till sitt rum och nysträckta hotellakan väntar. Och frukosten. I morgon. Även hemfärd. Hoppas på uppehåll så vi kan svänga förbi Taxinge slott och äta godaste fikat. Men som sagt, inget happy, happy väder väntar så det blir nog raka vägen hem.