Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Bruce, The Boss

Jorå, han gör sig förtjänt av namnet The Boss. Vilken ösig konsert, från första sekund till sista. Jag är tveksam till om han överhuvudtaget andades emellan låtarna, vilken superman! Han fyrade av en massa sköna låtar, han sjunger fantastiskt live och E-street band är ju en samling kompetenta musiker som även de kör järnet.

För det skall tilläggas att de inte är några unga personer som står på scen, det är en samling gubbar i övre medelåldern (med undantag för vissa yngre). Men de rockar. Fett. Kände mig lycklig i magen efter konserten och även om jag och Mannen hade goda två timmar från Göteborg till Huskvarna så kändes det inte betungande. Han sjöng rätt in i hjärtat. Och hyllningarna till Clarence Clemons var tårframkallande, det kändes verkligen hur saknad han är.

En härlig konsertkväll som vi faktiskt blev bjudna på av Mannens bror och fru. Vi tackar allra ödmjukast för att just vi fick följa med! En upplevelse vi sent glömmer.

Så klart är luftballongerna kaninformade i Göööötebooorg.

60.000 besökare på Ullevi. Så. Mycket. Folk.

Det här med att hålla upp tändare vid ballader. Slut på det. Nu för tiden är det telefonens ficklampa som gäller.