Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Slö söndag

Vi vinkade av familjen F klockan 10.00, kändes vemodigt och väldigt tomt. Så blev det ännu en dag vid poolen. Vi är bra på det där, att slappa. Ingen i familjen som är speciellt rastlös på semestern, vi tar det gärna pinsamt lugnt och stressar så lite det bara går (känns som att vardagen bjuder på en stor portion av det ändå).

Som sagt, poolen, skuggan under parasollet( det är 31 grader i skuggan så solen är helt otänkbar), lunch, två glassomgångar för barnen, frappé till mig och Mannen och så siesta på rummet på eftermiddagen. Sista badet i poolen för dagen skedde 17.30, har kommit in i en annan middagslunk kan man säga. Svarte petter och Yatzy på balkongen varvat med vattenmelon. Och så duscha, glida i flip-floppen och käka på hotellets restaurang. Nu: trötta kids, trött mamma, fotbollsintresserad pappa. Han hänger kvar i baren, jag och kidsen skall sova.

Kan vara så att min trötthet grundar sig i att jag vaknade något efter 06.30 i morse och kunde inte somna om. Så jag fick två egna timmar på balkongen med boken, en kopp te och fralla. Inte illa.