Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Chania i kväll

I dag till lunch snek vi in oss på lite lyxliv igen. Hotellet bredvid med stora poolområdet och all-inclusivebuffé blev vår eftermiddagsförströelse. Det är så varmt här att man inte kan gå barfota på plattorna, än mindre ligga i solen. Man försmäktar helt enkelt. Under parasoll eller i plurret, enda alternativen om man vill behålla sansen.

Nu i kväll har vi käkat och shoppat i en av öns största städer, Chania. Ligger mysigt runt hamnen och är riktigt turistigt, tänk Gamla stan i Stockholm ggr 50. Men kidsen älskar´t. Lilla M köpte en (för egna pengar) värdelös gummileksak som gick sönder innan vi hoppat på bussen hem, samt en gräslig (men det sa jag förstås inte) keps med Disey´s prinsessor på. Stora M valde mer noggrant när hon köpte ett par fina silverörhängen med grekiska allseende ögat.

Middagen intogs i en ruin, ungefär 50 grader varmt, dålig service men okej mat. Nu är vi på rummet igen och Mannen och jag sitter och tar varsin öl.

Tyvärr är WiFi:n urdålig just här så jag återkommer med bilder imorgon:)