Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Vackra glaslampor

Oj oj jo min rygg. Inte nog med att jag lyfte 8-åring i går, idag har trädgården utmanat mina få ryggmuskler. Men så nöjd man är när man ser det färdiga resultatet, fastän att armar, rygg och ben värker. Snälla svärmor var här också och hjälpte oss, hon är en klippa. Och underhåller kidsen när man själv inte orkar höra ”mamma” för femtioelvte gången. Svårt när man står mitt i ett projekt som kräver en del koncentration och så ständigt två små som pockar på uppmärksamheten. Finge jag en femma varje gång de sa mamma så hade vi redan haft en trädgårdsmästare OCH en kock i anställning.

Men nu, in i duschen och sedan hoppar vi upp på cyklarna och styr kosan mot familjen F. Det blir middag och trädgårdshäng där i kväll.

Visst är dessa lampor fina! Skog heter de och designas av norska Caroline Olsson.

Bilder från http://www.carolineolsson.no/