Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Tygkänsla i köket

Nu har lilla E gått hem och vi sitter i soffan och kolla på Minuten, kidsens favoritprogram. Lilla M har tyvärr väldigt ont i armen efter vaccinationen men det är blandat med fredagströtthet så svårt att avgöra hur illa det är.

Jag har faktiskt hunnit tvätta nästan alla fönster här i huset. Det var ju en bonus, hade tänkt att det skulle bli en trist helgaktivitet, som jag nu slipper eftersom jag gjorde det i dag. Känner att vi har förskjutits 60 år tillbaka i tiden för Mannen är och spelar poker och jag tvättar fönster. Rena 50-talsfasoner, hur hände det?

Jag skall ta igen det. Fett. Jag drar till Cannes i slutet av maj, till filmfestivalen. Packar mina snyggaste solbrillor, snajdigaste klänningar och de allra hösta klackarna och bara gliiider runt med kyld Chablis i glaset. Det är 2012.

Men nu, sunkar runt i mysbyxor och bara fredagsmyser. I morgon blir det trädgårdsarbete på förmiddagen, dop på eftermiddagen och Eric Saade på kvällen (INTE mitt val som när säkerligen förstår).

Den här tapeten har jag föreslagit en av mina kunder att sätta bakom glas i köket, som stänkskydd. Det tycker jag är en skön krock, tänk kökets hårda rostfria bänk som möter den här tapeten som känns som tyg. Kommer bli supercoolt. Tapeten är från Koziel.