Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Lisa Bengtssons Boudoir

Just hemkommen från pressvisning i stan. Lisa Bengtsson släppte ju sitt nya mönster Boudoir idag och jag var inbjuden att få en första glutt. Och såklart så gillade jag det. Jag kan inte minnas att jag någonsin tyckt något annat än bra om Lisas mönster. Hon berättade att hon fått inspirationen till just detta mönster från en tavla hon sett som barn. Ett stilleben med frukt fast inte ett klassiskt. Detta stilleben visade på hur frukterna halvruttnat och hur flugor satt på frukten. Därav den lilla flugan som upprepat återkommer på tyget. Snygg färgställning, passar till mycket. Finns som tapet, metervara, färdiga kuddar, bricka samt väska. Jättefint, verkligen.