Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Gult är…

Just tillbaka efter besöket på Kinnarps. Har med mig en massa tygprover som passade så himla fint ihop med det resterande redan inplanerade. Har fått i mig lite sopplunch och känner mig strax redo att börja tampas med mötesrummen igen.

Har några timmar på mig innan två förväntansfulla dagisbarn skall hämtas, lilla E följer ju med oss hem i dag och fredagsmyser. Så får vi se hur lilla M mår efter sin trippelvaccinspruta hon fick på BVC i morse. Kan framkalla feber och träningsvärk men vi håller tummarna för att den passerar obemärkt förbi.

Gult är… Ja vad tycker du?

Bild från Ikeas Hemmablogg.