Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Dop och Saade

Det var en lång dag innehållande diverse kan man säga. Började lördagen som alltid med att morgonpromenera förbi lokala bagaren. I dag fick en havre och en råglimpa följa med hem. Efter frukost klädde vi oss i finkläder, dop på agendan. Mannens kusinbarn skulle få sitt namn och vi drog till Bromma och sjöng Tryggare kan ingen vara.

Lunch och fika intogs i en hast eftersom jag och stora M hade tid att passa. Några klasskompisar med mammor hade ju bokat biljetter till Eric Saades konsert och ikväll var det alltså dags.

Så hem och slänga av sig festkläder och på med skinnjackorna, skynda till T-banan och sluta upp till de andra brudarna. Väl framme åt vi på en restaurang i Globen, tjejerna hade eget bord och vi vuxna ett annat. Förväntansfulla? Ja.

Och så in, Annexet var platsen. Det var en hel del människor där kan man säga. En hel del långa människor. Särskilt om man bara är 130 cm lång. Så om jag går som Quasimodo i morgon beror det på att jag har haft en 8-åring på axlarna mestadels av konserten. Detta betydde ju att jag inte såg så mycket Eric Saade fast lika glad är jag för det. Han hamnar inte i facket bland mina favoritartister. Ser mest en självgod man i sina yngre år. Som fullkomligen avgudas av sina fans. Nu är inte stora M en sådan person som håller sig till avgudadyrkan så hon var även hon måttligt imponerad. Men det var en kul grej, att gå på konsert ihop. Mer sådant. När hon kom hem undrade hon om vi kunde gå på Nötknäpparen nästa gång. Jag har närt en kulturvän vid min barm, bra där!

I morgon: trädgårdsarbete (som inte hanns med i dag) och sedan middag hos vänner. Långsamt tempo i morgon, tack.