Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Dagen före D dagen

Måndag! Tjohoo! Inte vilken måndag som helst utan ledig måndag! Hela familjen är lediga, både i dag och i morgon, snacka lyxigt. I dag är det inte bara sista dagen i april, majbrasa och partaj utan även den stora kalas-förberedar-dagen. Stora M fyller 8 år i morgon och lilla M fyller 5 i övermorgon. Det skiljer endast två timmar på att de inte fick samma födelsedag (med 3 års mellanrum). Minns att Mannen, under förlossningen, bad mig att knipa så att de kunde få varsin dag åtminstone. Jag minns att jag sa: håll käften! Men vi fixade det, lilla M kom 02.08 den 2 maj.

Så tradition har blivit att vi firar dem med storkalas den 1 maj eftersom de flesta är lediga då. Så alltså, i dag är det stora dagen före med allt vad det innebär. Städa, handla (köpa de sista paketen, jag är hopplös på att förbereda sådant), baka. Jag har bakat en del som ligger i frysen men lite är kvar. Jag är en sucker för småkakor. Älskar både att baka och äta dem. Målet med 7 sorter fixar jag inte men ju fler dess bättre. Kolla in dessa fina kakbilder som jag hittade hos Martha Stewart, så coola.