Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Blandat är bäst

Teet är hett och det nybakade rågbrödet smakar…kartong. Hade inga brödkryddor hemma men körde på ändå. Och så sitter man här med en skiva papper. Jajja, bättre än inget.

Eftermiddagen/kvällen har mest bestått av middagsångest, disk, bak och hämtning av barn. Lilla M följde med lilla B hem efter dagis och när jag skulle hämta henne ville hon INTE gå hem. Såklart. Men hem kommer de ju alltid på något av alla sätt och efter kvällsmat och saga somnade hon nöjt. Stora M sover nog inte ännu. Snurrar och skruvar sig i sin säng, har ärvt insomnian från mig och jag från min far och gud vet hur långt tillbaka den sträcker sig.

I morgon blir det BVC på morgonen, sedan lämna på dagis. Efter det direkt till Kinnarps och välja tyger och annat. Sedan skynda hem och hämta två barn på dagis. Lilla E skall följa med oss hem imorgon och fredagsmysa. Mannen skall bort i morgon kväll så vi har tjejkväll, fyra brudar och massa popcorn.

Men det här var ju fint. Måste testas i något projekt. Flera olika avlånga kakelplattor bildar superfint mönster. För att inte snacka om golvet, fiskbensmönster= I love.

Bild härifrån.