Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Sovmorgon och Kinnarps

i allra möjligaste mån försöker vi ta sovmorgon på onsdagar. Stora M:s skola börjar nämligen 10.00 den dagen jämfört med 08.00 alla andra. Lilla M och jag rider på vågen och släntrar in på dagis strax efter 10. Lyxigt, mycket lyxigt. I dag är inget undantag. Nu äter vi frukost, långsamt (som en kontrast mot gårdagkvällen) och klär på oss långsamt.

När gullungarna är lämnade skall jag jobba på kontoret, käka lunch och sedan träffa en av mina kunder på Kinnarps i Sickla. Vi skall förkovra oss i kontorsmöbler och jag kommer väl att bli så där ärlig och besvärlig som jag kan bli när jag stöter på konventioner.

Gillar den här vagnen från Ikea, himla snygg. Det är en nyhet och den heter Råskog. Kostar 499 kr och finns även i turkost.